Minkä ulkoremontin aiot toteuttaa tänä kesänä?

Kerro meille piha- tai terassihaaveesi, voit voittaa Arttu Wiskarin yksityiskeikalle omalle pihallesi!

Miltä kuulostaisi Arttu Wiskarin tunnelmallinen yksityiskeikka omalla kotiterassilla? Aika hyvältä, eikö totta? Suuren suosion saaneet Värisilmän Terassitanssit järjestetään jälleen elokuussa yhden onnekkaan Värisilmä-asiakkaan pihalla. ☀️
 
Haluatko, että keikka järjestetään juuri sinun pihallasi?
Osallistuminen on helppoa! Sinun tarvitsee vain kertoa meille piha- tai terassihaaveesi, ja olet mukana upean keikan arvonnassa. Ja jos pääpalkinto ei osu kohdalle, ei hätää! Arvomme upeina lohdutuspalkintoina lahjakortteja Värisilmä-myymälään. 
 
Jotta olet valmiina Terassitansseihin, kannattaa säiden armoilla nuhraantuneet ulkopinnat, terassit ja ulkokalusteet hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen elokuuta. Värisilmä-myymälöistä löydät pesuaineet, öljyt ja maalit, pesuharjat, pensselit, suojapeitteet ja tietenkin kaupan päälle myös parhaat neuvot kaikkien ulkopintojen huoltamista varten. 
 
Kaikkien arvontaan 2.5.–31.7.2022 osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja, joka saa Artun keikalle omalle pihalleen elokuun lopussa 2022. Arvomme myös 10 kappaletta 150 euron arvoisia lahjakortteja Värisilmä-myymälään!

Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä: https://www.varisilma.fi/terassitanssit-arvonnan-saannot/

Terassi tanssikuntoon!

 

terassin-huolto