Värisilmä Remontti helpottaa elämääsi

Jos arvostat elämässä vaivattomuutta, Värisilmä Remontti on palvelu juuri sinua varten. Oli remonttitarpeesi iso tai pieni, otamme remontistasi kokonaisvastuun ja sinä voit keskittyä nauttimaan lopputuloksesta.

Toteutamme remontteja avaimet käteen -periaatteella. Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi, ja sen jälkeen sinä saat nostaa jalat pöydälle ja nauttia lopputuloksesta. Vastaamme projektinhallinnasta aina aikatauluttamisesta loppusiivoukseen saakka. 

Värisilmä Rovaniemi toteuttaa suunnittelun ja materiaalien lisäksi myös remonttipalvelut. Toteutamme erikokoiset remonttisi - niin pienet maalaus- ja tapetointiprojektit kuin kylpyhuoneremontitkin sekä asuntojen kokonaisvaltaiset saneeraukset, myös uudiskohteisiin. Unohtamatta julkisten liiketilojen ja hotellien remontteja.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus erilaisista remonttiprojekteista, ja toimimme aina luotettavasti ja vastuullisesti tarjoten sinulle huolettoman ja laadukkaasti toteutetun remontin - aina aikataulussa.

Meidät löydät Värisilmä Rovaniemen toimipisteestä. Käytettävissäsi on Värisilmä Remontin ammattilaisten lisäksi suunnittelijamme, jotka yhdessä auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi remontin.

Nauti huolettomasta remontista Värisilmä Remontin kanssa!

Brändiuudistuksen myötä Remontti-S on nyt Värisilmä Remontti

Tuttu työnjohto, suunnittelijat ja asentajat palvelevat sinua myös jatkossa yhtä ammattimaisin ottein kuin tähänkin saakka.

Palvelut

Kylpyhuoneremontit

Anna kylpyhuoneellesi uusi elämä!
Toteutamme kaikenkokoiset kylpyhuone-remontit aina pienistä vessoista spa-osastoihin. Hoidamme purkutyöt, vesieristeet ja laatoitukset ammattitaidolla. Asennamme myös kalusteet paikalleen.

Saunaremontit

Rentouttavia hetkiä!
Kaipaako saunasi ilme piristystä tai kokonaisvaltaista remonttia? Teemme uudelleen panelointeja sekä lauteiden asennuksia. 

Yhdistämällä kylpyhuoneen ja saunan remontit säästät aikaa ja rahaa!

Huoneistoremontit

Uusilla pinnoilla iloa pitkäksi aikaa!
Kaipaavatko kotisi pinnat uutta ilmettä tai oletko myymässä asuntoa ja mielit arvonnousua? Toteutamme kokonaisvaltaiset huoneistoremontit aina lattiasta kattoon.

Maalaus

Väriä elämää!
Olipa kyseessä yhden huoneen tai koko asunnon seinien ja katon maalaus, meiltä homma hoituu hetkessä. Autamme mielellämme myös värisävyn valinnassa. 

Tapetointi

Vau, mitä kuvioita! 
Tapetointi voi tuntua työläältä ja vaikealta, ja siksi me haluamme auttaa. Hoidamme tarvittaessa vanhan tapetin poiston, tasoitetapetoinnit sekä uuden tapetin asennuksen.

Lattian asennus

Jalkojasi hellien.
Kun kotisi kaipaa uutta lattiaa, me autamme sinua valitsemaan oikea materiaalin ja hoidamme oikeaoppisen asennuksen. Teemme tarvittavat purkutyöt ja tasoitukset, sekä asennamme uuden lattian ja jalkalistat. 

Vahinkosaneeraukset

Yllättikö vesivahinko?
Vahinkosaneeraus vaatii aina erikoisosaamista ja meiltä sitä löytyy. Hoidamme niin vesivahinkojen, kosteus- ja homevahinkojen kuin palovahinkojenkin korjauset. Hoidamme vahinkosaneeraukset suoraan vakuutusyhtiön kanssa.

Suurlaatoitukset

Näyttävää pintaa!
Suurlaattojen asennus on tarkkaa työtä ja vaatii erityisosaamista, jota meiltä löytyy! Otamme huomioon ja hoidamme myös vaadittavat pohjatyöt ennen laattojen asennusta. 

Julkiset kohteet ja matkailuala

Teemme myös remontti- ja asennustöitä julkisiin kohteisiin kuten toimistoihin ja taloyhtiöille sekä matkailualalle hotelleihin ja ravintoloihin. Meiltä saat myös julkisiin tiloihin soveltuvat pintamateriaalit.

Lisäpalvelut

Värisilmä Remontti Rahoitus

Värisilmä  Remontti Rahoitus auttaa toteuttamaan pienet pintaremonttihaaveet vaivattomasti. Tarjoamme rahoituksen 2 500–50 000 euron suuruisille hankinnoille ja joustavasti takaisinmaksuaikaa.

Värisilmä Suunnittelu

Värisilmä Suunnittelu auttaa sinua
kodin pintaremontin suunnittelussa.
Suunnittelijamme muuttavat ideat
ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Asiakkaamme kertovat

Eija ja Heikki Salon 1970-luvun talon kylpyhuoneen ja saunan remontti

Maija Pyhäjärven kylpyhuoneeseen uusittiin asianmukaiset vesieristeet

"Remontti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti ja laadukkaasti!"

1980-luvun saunatilat saivat uuden ilmeen

"Työn jälki on erinomainen ja remontti toteutettiin sovitussa aikataulussa! Suosittelemme!"

Kosteantilanremontti suunnittelusta toteutukseen

"Värisilmä Remontti hoiti kaiken suunnittelusta jätteiden poisvientiin asti. Työ valmistui aikataulussa ja olemme erittäin tyytyväisiä."

Henkilökuntamme

Henkilökuntamme

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Värisilmä Remontti
Aittatie 11
96101 Rovaniemi
0400 309 594
simo.kivela@varisilma.fi

 

Laskutustiedot

Verkkolasku

Lapin Lattiamestarit Oy
Y-tunnus: 0904776-1
Verkkolaskuosoite: 003709047761003

Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Paperilasku

Lapin Lattiamestarit Oy
09047761
PL 100
80020 Kollektor Scan

Vaihtoehtoisesti laskut voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: invoice-09047761@kollektor.fi

Löydät tästä tarkemmat ohjeet, miten lasku tulee toimittaa skannauspalveluun.