lattiaviikot2404_hero_1600x600
lattiaviikot2404_hero_800x1200

Kampanjahinnat ovat voimassa Värisilmä-myymälöissä ja verkkokaupassa 2.–28.4.2024.

Kysy myös asennusta.

Laminaatti

Laminaattilattian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä iskunkestävyys, helppohoitoisuus, näyttävä ulkonäkö ja edullinen hinta. Kulutusta kestävä laminaatti onkin varma valinta lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Laminaatti kaipaa usein alleen äänieristeen kopinaa vaimentamaan. Laminaattilattia sopii kaikkien kuivien huonetilojen lattiaksi.

laminaatti

Vinyylilankku

Vinyylilankut ovat muutamassa vuodessa raivanneet tiensä suosituimmiksi lattiamateriaaleiksi. Vinyylilankut ovat kestäviä, hiljaisia ja joustavia eli ne sopivat olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja kodin muihin oleskelutiloihin. Ne ovat myös kosteudenkestäviä ja siksi erinomainen valinta myös eteiseen ja keittiöön. Vinyylilattioiden kuosivaihtoehtoja on moneen makuun kiven ja puun eri väreissä. Uusien vinyylilankkujen pontti sallii minkä tahansa ladontatavan: perinteisen ladontatavan lisäksi voi valita kalanruodon tai tiililadonnan. Asennus ei vaadi sahausta (ei pölyä!) eikä erikoistyökaluja.

Vinyylilankku

Parketti

Aina ylellinen, pehmeä, lämmin ja hiljainen parketti sopii kevyempään kulutukseen ja kuiviin olosuhteisiin. Hyvin hoidettuna parkettilattia on erittäin kestävä. Lattian kuntoa ja ulkonäköä vaalitaan säännöllisellä öljyämisellä. Parkettilattian asentaminen on helppoa.

 
 
VS_Kuvakollaasi_Parketti

Bjelin-parketti 39,51 €/m²

 

39,51 €/m2
norm. 43,90

Alin hinta viimein 30 päivän aikana 43,90 €/m2

BJELIN TAMMI GLAVAT MIX NATURAL

Saatavilla vain myymälästä

39,51 €/m2
norm. 43,90

Alin hinta viimein 30 päivän aikana 43,90 €/m2

BJELIN TAMMI VEGLIA MIX EXTRAVIT

Saatavilla vain myymälästä

39,51 €/m2
norm. 43,90

Alin hinta viimein 30 päivän aikana 43,90 €/m2

BJELIN TAMMI KOLONA MIX WHITE

Saatavilla vain myymälästä

39,51 €/m2
norm. 43,90

Alin hinta viimein 30 päivän aikana 43,90 €/m2

BJELIN TAMMI MIX GREY

Saatavilla vain myymälästä


Korkeapainelattia

Korkeapainelattian sanotaan olevan maailman vahvin lattia. Sillä on lattiamateriaaleista paras iskun- ja kulutuksenkestävyys, jotka vastaavat julkisten tilojen kovaa kulutusta. Se kestää hyvin kosteutta.

 
 
VS_Kuvakollaasi_Korkeapainelattia-1

Kovetettu puulattia

Kovetettu puulattia on kaunis ja kestävä valinta. Se on monta kertaa lujempaa ja kovempaa kuin tavalliset puulattiat. Se on valmistettu luonnonmateriaaleista ja se kestää hyvin kulusta ja vesiroiskeita. 

 
VS_Kuvakollaasi_kovetettupuu-1

Joki-lattialauta

 
Puu on turvallinen valinta lattiamateriaaliksi, sillä siitä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä. Käsittelemättömän mäntylautalattian voi käsitellä monin eri tavoin, ja tuoda näin esille puun omaa luonnetta ja ilmettä. Päätyponttauksen vuoksi materiaalihukka on minimaalinen ja tuote on helppo asentaa.

Inspiraatio


Oletko valinnut jo lattiamateriaalin?


Poimi mukaan vielä lattian alusmateriaali ja listat sekä tarvikkeet.

Alusmateriaalit

Lattian alusmateriaali suojaa kosteudelta ja parantaa äänieristystä. Valikoimastamme löydät eri lattiavaihtoehdoille sopivat alusmateriaalit.

Listat ja tarvikkeet

Jalkalistojen päätykappaleiden avulla saat kotiin helposti huolitellun ja viimeistellyn ilmeen. Saumanesteellä voit suojata laminaatteja kosteudelta.

Haluatko tiedon tarjoustuotteista ja tulevista kampanjoista jatkossa sähköpostiisi?

Lähetämme sinulle uusimmat tuotetarjoukset ja kuukausittaisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan tulevista kampanjoista. Voit poistua postituslistalta milloin tahansa.

Vaivattomia hankintoja Värisilmä-rahoituksella

Meiltä saat Osuuspankin myöntämän Värisilmä-rahoituksen. Tarjoamme rahoituksen 2 500-
50 000 euron suuruisille hankinnoille ja joustavalla takaisinmaksuajalla. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla.

Tunnetila-sisustuspalvelu auttaa

Sisustusneuvojamme auttavat sinua löytämään kotiisi uudet värit ja valitsemaan maalit, laatat, tapetit, lattiat ja muut pintamateriaalit lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Palvelu on maksuton!

Tervetuloa ostoksille Värisilmä-myymälään!

Kampanjatarjoukset ovat voimassa
2.-28.4.2024 Värisilmä-myymälöissä sekä verkkokaupassa.