Laminaatti

Laminaattilattian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä iskunkestävyys, helppohoitoisuus, näyttävä ulkonäkö ja edullinen hinta. Kulutusta kestävä laminaatti onkin varma valinta lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Laminaatti kaipaa usein alleen äänieristeen kopinaa vaimentamaan. Laminaattilattia sopii kaikkien kuivien huonetilojen lattiaksi.

laminaatti

Vinyylilankku

Vinyylilankut ovat muutamassa vuodessa raivanneet tiensä suosituimmiksi lattiamateriaaleiksi. Vinyylilankut ovat kestäviä, hiljaisia ja joustavia eli ne sopivat olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja kodin muihin oleskelutiloihin. Ne ovat myös kosteudenkestäviä ja siksi erinomainen valinta myös eteiseen ja keittiöön. Vinyylilattioiden kuosivaihtoehtoja on moneen makuun kiven ja puun eri väreissä. Uusien vinyylilankkujen pontti sallii minkä tahansa ladontatavan: perinteisen ladontatavan lisäksi voi valita kalanruodon tai tiililadonnan. Asennus ei vaadi sahausta (ei pölyä!) eikä erikoistyökaluja.

Vinyylilankku

Vinyylikorkki

Vinyylikorkissa yhdistyy vinyylipinnan kestävyys ja korkkikerrosten käyttömukavuus. Päällimmäinen vinyylikerros on hyvin kestävä ja lankut ovat pontteja myöten kosteuskäsiteltyjä, joten ne soveltuvat hyvin esimerkiksi keittiöön. Korkkikerrosten ansiosta lattia antaa miellyttävästi periksi, on hiljainen, ja tuntuu miellyttävän joustavalta ja lämpimältä paljaan jalan alla. 

Vinyylikorkki

Ympäristöystävällinen uutuus!
Kovetettu puulattia

Woodura®-teknologialla kovetettu lankkulattiamallisto on nyt saatavilla Värisilmän valikoimasta. Woodura-lankkulattiassa puu hyödynnetään 100 %:sti, eikä tuotannosta synny lähes ollenkaan jätettä. Lankkulattiat tuotetaan vastuullisesti alusta loppuun: valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia raaka-aineita optimaalisella tavalla ilman muovia tai fossiilisia materiaaleja. Patentoidun valmistusmenetelmän avulla lattiasta tulee kolme kertaa lujempi kuin tavalliset puulattiat. Hyvän kulutuskestävyyden lisäksi lattiat ovat kosteuttakestäviä eivätkä vaadi paljon hoitoa.

woodura-kovetettu-puulattia


Woodura® kovetetut puulattiat alk. 44,65 €/m²


Mallisto jakautuu Natur- ja Select-lajitelmiin.

WOODURA-NATUR

Natur-lajitelmassa esiintyy luonnollista värivaihtelua ja elävyyttä antavaa syykuviointia sekä tasapainoisesti täytettyjä oksankohtia ja halkeamia. Puun upea tunnelma korostuu ja tulee tyylikkäästi esiin.

WOODURA-SELECT

Select-lajitelmassa esiintyy pienempiä kokonaisia ja terveitä oksia, mutta värivaihtelua on hillitymmin kuin Natur-lajitelmassa. Select-lajitelman tuotteet edustavat puhdasta ja harmonista tyyliä.


Parketti

Aina ylellinen, pehmeä, lämmin ja hiljainen parketti sopii laminaattia kevyempään kulutukseen, koska parketti ei esim. siedä kosteutta. Lapsiperheissä lattialle kaatuvat mehut ja maidot tai lemmikkien juomakupeista roiskuva vesi saattavat aiheuttaa saumojen rakoilua. Lattian kuntoa ja ulkonäköä vaalitaan säännöllisellä öljyämisellä. Vanhan parkettilattian pystyy palauttamaan entiseen loistoonsa hionnalla ja lakkauksella, mutta lakkaus tekee parketista liukkaan esim. lemmikkien tassujen alla. Parkettilattian asentaminen on helppoa.

parketti


Oletko valinnut jo lattiamateriaalin?


Poimi mukaan vielä lattian alusmateriaali ja listat sekä tarvikkeet.

Alusmateriaalit

Lattian alusmateriaali suojaa kosteudelta ja parantaa äänieristystä. Valikoimastamme löydät eri lattiavaihtoehdoille sopivat alusmateriaalit.

Listat ja tarvikkeet

Jalkalistojen päätykappaleiden avulla saat kotiin helposti huolitellun ja viimeistellyn ilmeen. Saumanesteellä voit suojata laminaatteja kosteudelta.

2 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa Värisilmä-rahoituksella!

Meiltä saat Osuuspankin myöntämän Värisilmä-rahoituksen. Tarjoamme rahoituksen 2 500-
50 000 euron suuruisille hankinnoille ja joustavalla takaisinmaksuajalla. Kampanja voimassa 23.9. - 20.11.2021. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla.

Tunnetila-sisustuspalvelu auttaa

Sisustusneuvojamme auttavat sinua löytämään kotiisi uudet värit ja valitsemaan maalit, laatat, tapetit, lattiat ja muut pintamateriaalit lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Palvelu on maksuton!

Tervetuloa ostoksille Värisilmä-myymälään!

Kampanjatarjoukset ovat voimassa
11. - 31.10.2021 Värisilmä-myymälöissä sekä verkkokaupassa.

Haluatko tiedon tarjoustuotteista ja tulevista kampanjoista jatkossa sähköpostiisi?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Lähetämme sinulle uusimmat tuotetarjoukset ja kuukausittaisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan tulevista kampanjoista. Voit poistua postituslistalta milloin tahansa.

Inspiraatio