Lattiaviikot 1.-30.4. — huipputarjouksia koko kuukauden ajan

Kysy myös asennusta! Kampanjahinnat ovat voimassa Värisilmä-myymälöissä ja -verkkokaupassa 1.-30.4.2021.


Millaista pintaa sinun jalkasi rakastavat?

Tutustu eri lattiamateriaaleihin ja katso tarjoukset.

Parketti

Aina ylellinen, pehmeä, lämmin ja hiljainen parketti sopii laminaattia kevyempään kulutukseen, koska parketti ei esim. siedä kosteutta. Lapsiperheissä lattialle kaatuvat mehut ja maidot tai lemmikkien juomakupeista roiskuva vesi saattavat aiheuttaa saumojen rakoilua. Lattian kuntoa ja ulkonäköä vaalitaan säännöllisellä öljyämisellä. Vanhan parkettilattian pystyy palauttamaan entiseen loistoonsa hionnalla ja lakkauksella, mutta lakkaus tekee parketista liukkaan esim. lemmikkien tassujen alla. Parkettilattian asentaminen on helppoa.

parketti

Laminaatti

Laminaattilattian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä iskunkestävyys, helppohoitoisuus, näyttävä ulkonäkö ja edullinen hinta. Kulutusta kestävä laminaatti onkin varma valinta lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Laminaatti kaipaa usein alleen äänieristeen kopinaa vaimentamaan. Laminaattilattia sopii kaikkien kuivien huonetilojen lattiaksi.

laminaatti

Vinyylikorkki

Vinyylikorkissa yhdistyy vinyylipinnan kestävyys ja korkkikerrosten käyttömukavuus. Päällimmäinen vinyylikerros on hyvin kestävä ja lankut ovat pontteja myöten kosteuskäsiteltyjä, joten ne soveltuvat hyvin esimerkiksi keittiöön. Korkkikerrosten ansiosta lattia antaa miellyttävästi periksi, on hiljainen, ja tuntuu miellyttävän joustavalta ja lämpimältä paljaan jalan alla. Vaihtoehtoja on puukuoseista laattajäljitelmiin.

Vinyylikorkki

Vinyylilankku

Vinyylilankut ovat muutamassa vuodessa raivanneet tiensä suosituimmiksi lattiamateriaaleiksi. Vinyylilankut ovat kestäviä, hiljaisia ja joustavia eli ne sopivat olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja kodin muihin oleskelutiloihin. Ne ovat myös kosteudenkestäviä ja siksi erinomainen valinta myös eteiseen ja keittiöön. Vinyylilattioiden kuosivaihtoehtoja on moneen makuun kiven ja puun eri väreissä. Uusien vinyylilankkujen pontti sallii minkä tahansa ladontatavan: perinteisen ladontatavan lisäksi voi valita kalanruodon tai tiililadonnan. Asennus ei vaadi sahausta (ei pölyä!) eikä erikoistyökaluja.

Vinyylilankku
Laattalattia

Oletko valinnut jo lattiamateriaalin?


Poimi mukaan vielä lattian alusmateriaali ja listat sekä tarvikkeet.


3 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa Värisilmä-rahoituksella!

Meiltä saat Osuuspankin myöntämän Värisilmä-rahoituksen. Tarjoamme rahoituksen 2 500-
50 000 euron suuruisille hankinnoille ja joustavalla takaisinmaksuajalla. Kampanja voimassa 21.1.-30.4.2021. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla.

Tunnetila-sisustuspalvelu auttaa

Sisustusneuvojamme auttavat sinua löytämään kotiisi uudet värit ja valitsemaan maalit, laatat, tapetit, lattiat ja muut pintamateriaalit lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Palvelu on maksuton!

Tervetuloa ostoksille Värisilmä-myymälään!

Kampanjatarjoukset ovat voimassa 1.-30.4.2021 Värisilmä-myymälöissä sekä verkkokaupassa.

Haluatko tiedon tarjoustuotteista ja tulevista kampanjoista jatkossa sähköpostiisi?

Lähetämme sinulle uusimmat tuotetarjoukset ja kuukausittaisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan tulevista kampanjoista. Voit poistua postituslistalta milloin tahansa.

Inspiraatio